Покана за среща с Президент Росен Плевнелиев в Сао Пауло

Sobre Ben Popov

Ben Popov escreveu 129 artigos no blog.

Ben Popov é coordenador da Comunidade Búlgara no e profissional de Marketing Digital com mais de 15 anos de experiência. Áreas de interesse: tecnologia, marketing digital, cultura, política, viagens, entre outras. Fala Búlgaro, Inglês, Português e Russo. Entre em contato com Ben nas redes sociais abaixo.

 

Rosen_Plevneliev

 

EMBAIXADA DA REPÚBLICA DA BULGÁRIA NO BRASIL

SEN 8 – Asa Norte
70800-911 Brasília – DF
Telefone: (61) 3223-6193
E-mail: embassy.brasilia@mfa.bg

Уважаеми сънародници,

Имам удоволствието да ви информирам, че президентът на Република България г-н Росен Плевнелиев ще направи официално посещение в Бразилия от 1-ви до 3-ти февруари 2016 г. начело на внушителна делегация, включваща официални лица, представители на българските делови среди, журналисти.

Програмата включва официални срещи с президента Дилма Русеф в Паласио „Планалто“ на първи февруари, икономически форум в централата на Националната конфедерация на индустрията на Бразилия –CNI – на втори февруари, посещение в Сао Пауло на втори и трети февруари 2016 г. След Бразилия българският държавен глава ще посети Аржентина и научната база на Българския антарктически институт на остров Ливингстън.

В рамките на посещението в Сао Пауло, вечерта на втори февруари се предвижда среща с българската общност в хотел Тиволи, зала Итаим, от 20:00 часа. Най-любезно ви каня да присъствате на тази среща и да запазите датата за тази цел.

На трети февруари президентът Росен Плевнелиев ще се срещна с Губернатора на щата Рио де Жанейро и ще открие бизнес-среща в седалището на Федерацията на индустрията на щата Сао Пауло – FIESP.

Няма съмнение, че посещението ще допринесе за развитието на двустранните отношения между България и Бразилия във всички области от взаимен интерес. Приветстваме и Вашите предложения за напредъка на сътрудничеството между нашите две страни.

С най-дълбоко уважине към висички вас,

Валери Йотов, посланик на България в Бразилия

 

Comentários

comentários

Deixe uma resposta

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *