Износ на кашаса от Бразилия

Sobre Ben Popov

Ben Popov escreveu 129 artigos no blog.

Ben Popov é coordenador da Comunidade Búlgara no e profissional de Marketing Digital com mais de 15 anos de experiência. Áreas de interesse: tecnologia, marketing digital, cultura, política, viagens, entre outras. Fala Búlgaro, Inglês, Português e Russo. Entre em contato com Ben nas redes sociais abaixo.

 

кашаса

 

Кашасата е бразилското национално високоалкохолно питие, по подобие на ракията в България, водката в Русия, етс. Дестилира се от ферментирал сок от захарна тръстика и е с алкохолно съдържание между 38% – 48%, в зависимост от вида и марката. Кашасата не може да съдържа повече от 6 гр. захар на литър, в противен случай трябва да се продава като “агуарденте” или “ликьор”, а не като кашаса.

Кашасата обикновено се консумира чиста, в чашки от 50 мл и неохладена, със стайна температура. Много популярно също е и използването и в бразилския национален коктейл – кайпириня, като в този случай се ползва неотлежала, прозрачна кашаса.

В Бразилия се произвеждат стотици хиляди видове кашаса с цени вариращи от няколко реала до няколкостотин реала, в зависимост от качеството, периода на отлежаване, цвета, вкуса, етс.

В последните години кашасата придобива все по-голяма популярност на световния пазар и вече е търсен и предпочитан продукт предимно за приготвяне на коктейли, но също и като аперитив както се консумира в Бразилия.

Предлагаме износ, за България и всички останали държави, на висококачествена бразилска кашаса на изключително добри цени.

Разполагаме с изключително богат асортимент и работим директно с производители в щатите Сао Пауло и Минас Жераис.

Минимално количество 100 бутилки от 0,7 или 1 литър.

Сертификати за произход и качество се осигуряват директно от производителя и фирмата износител.

За контакти:

Бен Попов

Е-мейл: bpopov@hotmail.com
Тел: +55 11 98111-3642 (Сао Пауло, Бразилия)

 

Comentários

comentários

Deixe uma resposta

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *