Българската фирма Машинхед ЕООД стъпи и на бразилския пазар

Sobre Ben Popov

Ben Popov escreveu 129 artigos no blog.

Ben Popov é coordenador da Comunidade Búlgara no e profissional de Marketing Digital com mais de 15 anos de experiência. Áreas de interesse: tecnologia, marketing digital, cultura, política, viagens, entre outras. Fala Búlgaro, Inglês, Português e Russo. Entre em contato com Ben nas redes sociais abaixo.

След избирането на бразилския президент с български корен – Дилма Русефф, интереса на двете страни една към друга в културно и икономическо отношение не спира да расте. Един пример в това отношение е стъпването на бразилския пазар на българската фирма Машинхед.

През март 2012 беше инсталирана първата по рода си “Автоматична oпаковъчна и компресираща линия за матраци”, произведена от Машинхед, в една от фабриките на Групо ГАЗИН, в щата Парана.

Технически екип начело с управителя на фирмата, г-н Валентин Димитров, посетиха фабриката в град Дурадина, Парана за да се погрижат лично за инсталирането, обучението на бразилски персонал и пускането в експлоатация на линията.

Дейността на фирма “Машинхед” ЕООД е свързана с проектиране, производство, поддръжка и ремонт на машини за матраци. Фирмата извършва и търговия с машини за матраци.

Политика на фирмата е да се предоставят висококачествени продукти и услуги, отговарящи на нуждите и изискванията на клиентите. Компанията успява да съчетае натрупания през годините опит и иновативно мислене, за да бъде сред лидерите в бранша.

Фирма “Машинхед” ЕООД е внедрила система за управление на качеството в съответствие с изискванията на международния стандарт БДС EN ISO 9001:2008.

Групо ГАЗИН е създадена през 1966 година и е една от най-големите производители на матраци в Бразилия. Фирмата има 6 фабрики в 5 бразилски щата и през 2010 година е имала брутен доход от R$ 1.796.960.711,88.

На частна вечеря в чест на българския екип, собственикът на групата компании, г-н Марио Газин, изказа огромното си удовлетворение от възможностите на новоинсталираната линия и потвърди намерението си да оборудва останалите фабрики на групата с автоматизираните линии на Машинхед.

Повече за Машинхед: http://machinehead.bg
Повече за Групо ГАЗИН: http://www.colchoesgazin.com.br

Comentários

comentários

Deixe uma resposta

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *